Junior har hatt heimeoppgåve på skulekjøkkenet.
Han skulle lage til eit måltid, og dokumentere alt frå planlegging, innkjøp, oppskrifter osv.
Sidan dette skulle skje på ein søndag, måtte det jo bli 3 rettar...
Enkelt og greitt til forrett: Ritz med Philadelphia, Jarlsberg og Dulcita tomatar.
Ganske safe til middag også: Ørretfilet, agurksalat, poteter og lettrømme.
Og til dessert: Yogurtfromasj med heimelaga vaniljesaus.
Eg synest han kom bra i mål:)
Kjekt å sleppe og lage maten for ein gongs skuld, og så fekk eg vise fram den fine brikka mi, hehe!
Det er forresten kjempelett å lage denne desserten ( 3-4 porsjonar).
Lag gelé av ein pakke, men bruk halv vatnmengde.
Sett til avkjøling.
Rør inn 1/2 l yoghurt.
Hell i skåler og sett kjølig minst 2 timar.
Junior brukte jordbærgelé og vaniljeyoghurt.
Smakar godt utan saus også:)
6 kommentarer:
Denne. oppgåva står for tur her;)
Så flink Junior er :) Så bra at barna har matlaging på skolen syns jeg .Måtte jo bare bli bra dette ;)Herlig de spisebrikkene også .
Klem fra Janne
Det der så da bare lekkert ut. Ikke verst oppvartning! Tror jeg skal prøve meg på den desserten. Kanskje godt med bær til..
Nydelig brikke!
ja, det er forandringer på den fronten i skolen:) Bra for oss da, våre har også hatt slik hjemmeoppgave:)
Herlig treretters middag, en fremtidig kokk kanskje?:)
Fin brikke, Sonja:)
Klem trine:)
Mmmm, det såg godt ut. Han invitere vel tante og gjengen på middag i påsken, så kan han trene litt meir.......
Fin onsdag til dåke, klem.
Gottigott! Men vilket underbart täcke du gjort nedan.
/MIa :)
Legg inn en kommentar