søndag 1. mai 2011

Ro, ro til fiskeskjær.....

 

Jammen kom ikkje ein av naboane med ei bøtte full av fisk i går kveld:)
Lyr og pale.
Han hadde vore ute i havet og fiska.
Vi har båt sjølv, men den er under stadig oppussing...

I alle fall, så vart det filetering på meg i staden for hekling.
Ein del av filetane skal ligge eit par dagar og godgjere seg.
Eg skal prøve å lage fiskekaker igjen - det er nemleg ikkje alltid like vellykka:(

Og i dag vert det steikt lyr i brun saus  med poteter og raspa gulrøter.
Det er GODT det!
 
♥ God søndag ♥


 

7 kommentarer:

Ann Tove sa...

Ingenting er vel betre enn fersk fisk.Den har mange variasjonsmuligheiter, kokt, steikt,fiskekaker mm.Lykke til med herleg middag.

Bente sa...

Steikt lyr er vel noko med det beste som finst.
Det er ein klar favoritt her i huset ialle fall.

Velbekomme :-)

Fargevandring sa...

Hei! Snill nabo du har! Det er sikkert godt med fersk fisk for den som spiser det. Selv er jeg vegetarianer og holder meg til ferske grønnsaker. Det er godt det også:-) Ha en fin søndag, Sonja!

God som Grønn sa...

Stemmer i med Bente - stekt lyr er noe av det beste som finnes!!

God middag : D

Duse Pasteller sa...

Så snille naboer du har da!
Er sikker på at du får laget noe godt av de flotte fiskene:)
Klem

ElseT sa...

Jammen lagar du og fisk i brun saus, det lagar vi og, det er berre so godt. Håpar at fiskekakene vart gode og.

ElseT sa...

Steikt fisk med masse lauk i brun saus er snaddermat her på huset og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...