mandag 26. september 2011

Tid for epler

Det er noko ekstra med dei norske epla.
Den syrlege, friske smaken.
Dei er ekstra gode i eplekaker.
Denne gammaldagse varianten med mørdeig og vaniljekrem er ein av mine favorittar:)
Litt arbeid å lage, men men...




It is time for the fresh Norwegian apples.
They taste especially good in this cake with vanilla cream:)




9 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Vilken himla fin kaka! Kan tänka att den är väldans god. :-)

Berre Kristin sa...

No var eg heilt sikkert på at du var byrja å sy tøy-eple;) Men ei eplekake gjer jo også susen!! Eg har til gode å læra meg å baka kaker, men når eg fyrst kjem meg i gong, blir eplekake ei av dei fyrste eg bakar:)

Ann Tove sa...

MMmm, dette såg godt ut.

Bondekona sa...

Åhr, norske epler er det beste!

Eg har og ei oppskrift med vaniljekrem som er min favoritt.
:)

Signe sa...

Å hjelpe meg denne ser god ut!
Nå er ikke epler min favoritt når det kommer til bakverk, men denne med vaniljekrem tror jeg skulle fått bein å gå på ;)

Klem og en fin ny uke til deg ♥
Signe

Fragmenter sa...

Hm, har aldri smakt eplekake med vaniljekrem, men det både så og hørtes kjempegodt ut! Og ja, norske epler gjør seg virkelig i kaker og muffinser. Nam!

Laila sa...

Eg har visst oppskrift på ei liknande eplekake, og den er kjempegod. Har forresten laga eplekake i dag, eg òg, men det var ein mykje snauare variant - oppskrift frå skulekjøkkenet i 6. klasse :)), men god den også.

gult hus i svingen sa...

Er SÅ enig med deg, de gammeldagse eplekakene er best:) MÅ være vaniljekrem ja:)

klem fra Trine:)

Solveig sa...

Nettopp kommet hjem fra jobb, noe småsulten - må si jeg lar meg friste av eplekaka di!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...