mandag 3. oktober 2011

Blåbærbrød

I helga baka eg altså brød med blåbær i. 
Kallen var skeptisk! 
Skeptisk vart vel eg også då eg heiv frosne bær oppi deiga... ja, det stod riktig nok frosne bær i oppskrifta, men kanskje dei ikkje skulle komme rett frå frysaren?
Eg brukte sjølvsagt min gode venn Kenwood, så bæra vart godt knuste. 
Då treng eg vel ikkje legge til at hevetida vart noko lenger enn tenkt. 
Godt at det var helg og eg hadde god tid:)
Dei ferdige brøda vart no saftige og fine, men dei stod ikkje heilt til forventningane.




This weekend i baked some breads with blueberries.
My husband was a bit sceptical! 
The breads were not as good as expected. 
I'd better use my old recipies:)


  

7 kommentarer:

Bondekona sa...

Wow.
blåbærbrød?
Hvorfor sto det ikke til forventningene?

Sonja frå Sunnfjord sa...

Bondekona: Smaken var liksom ikkje den heilt store, men kanskje fargen også gjorde sitt!?

Shy B sa...

Har aldri høyrt om blåbærbrød...Eg har brukt alle mine blårbær til blåbærpai ;)

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Synest fargen blei tøff i alle fall!! Trur ikkje den hadde øydelagt for meg, berre det ikkje var grøne bær du hadde hive oppi;) Me heiv nokon blåbær oppi pannekakerøra i dag, godt det også:)

Fragmenter sa...

Hm, har heller ikke hørt om blåbærbrød før. Men bildet av hjemmebakt brød gav meg uansett vann i munnen. Ikke så ofte sånt forekommer her i hus:-)
Klem!

Mayen sa...

Blåbær er vanskelig å ha i andre ting enn paier og som syltetøy. De liker ikke varme over lang tid.. Men prøv med tyttebær neste gang;-) Behøver ikke engang å knuse dem ,bare kjør dem i kjøkkenmaskin med alle de vanlige ingrediensene til brød. (Æ har ei grunnoppskrift på bloggen min om pappas brød i et innlegg..)Klem

♣♠Lorena♠♣crochetLorena sa...

mmmmm ricos arándanos!!
Aquí en Chile se produce arándanos, los que tú comes de qué lugar provienen?
Yo espero que tu comprendas mi comentario1

Saludos

Lorena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...