torsdag 24. november 2011

Fornyelse i heimen

Då eg var i Bergen tidlegare i veka var eg innom interiørbutikken Lille Rips.  Eg har beundra nokre flotte lyskjedar som fleire andre bloggarar har hatt.   Plutseleg kom på at eg hadde sett slike hos denne butikken.  
Veien til lommeboka var ikkje lang... 
Eg fann ei lyskjede med 35 lys og fargar som går godt inn i det blå huset. 
Kjeden rakk akkurat rundt eine kjøkkenvinduet, og det vart enda finare enn eg hadde våga å håpe på:)Dei som har fulgt bloggen min ei stund ser kanskje noko anna nytt her også!? Eg har jo lenge ønska meg litt meir fargar på ting og tang på kjøkkenet, sidan alt anna er ganske nøytralt. 
Så då fall valget av lampe på FLY. 
Den er kjøpt på nettet hos Lyse ideer. 
Lampen er i den nydelege fargen petrolblå.
Den er nesten finast utan lyset på, for pæra er ganske sterk.
Men den gir iallfall godt arbeidslys der eg sit og syr ved kjøkkenbordet.
Ikkje så lurt akkurat det, for lampen er nemleg ein skikkeleg støvsamlar...

 
  No skal vi ete nybakte skulebollar.
Nam, nam!
Har tatt meg tid til å bake litt i dag.
Kjekt å ha litt på lur i frysen også:)


Ha ein finfin kveld!


PS! Eg er forresten ganske så fornøgd med meg sjølv akkurat no:) Eg har fått til å sette saman bilder slik du kan sjå inne hos herlege Fargevandring:)15 kommentarer:

Skjerstad sa...

Så Herlige bilder ! Flylampa var nydelig, og sammen med den lyskjeden ble det kult :)Likte kjøkkenstolene også . Fargevandring har en fin blogg, og er ei trivelig dame :)

Klem fra Janne

E.R.R.Y sa...

Men WOW vad snyggt! Älskar de färgglada ljusbollarna och har länge önskat mig dem, men än så länge har jag inte kommit på var jag ska ha dem.. FLY är den allra finaste lampan, hos dig passar den ju perfekt i blått! Jag kan tänka mig den i nästan alla färger, men är fortfarande riktigt nöjd med min rosa som jag haft i tre år nu. :)

Inghild sa...

Sånn lyskjede har eg og, kjøpt i Paris i haust, men ikkje funne ein fin plass å henge den opp endå...ting tar litt tid...men veldig fin er den (eg har litt andre fargar). Og den blå FLY lampen var veldig fin! Og skulebollar høyrdest jammen godt ut!

3prinser sa...

Knall fin lyslenke og lampe!!

Randi sa...

Hei! Det ble kjempefint med den nye lampa! Men man må ha dimmer på, da blir det perfekt :) Tenkte ikke på å skrive det da du spurte, for vi hadde jo nye brytere på kjøkkenet da vi pussa opp! Lyslenka var kjempefin og!!! Jeg har ei solcelledrevet, men den har visst gitt opp nå om dagen når det er så mørkt ute :) Ha en fin kveld! Klem, R.

Anna Marie Weinreich sa...

Neeej, hvor fint :) Kan godt forstå, du er glad for den - den passer veldig fint ind med farverne :)

Kristin Kreativius sa...

Gratulerer med nydelig lyslenke (likte fargene så godt!) og knallstilig lampe! Du har så god smak!

(og jeg så innlegget du hadde laget om pakken fra meg først nå! Så snill du er! Håper, håper at stoffet kommer godt med! Jeg er så glad for at det blir brukt jeg!)

Ha en fin kveld Sonja, og ei riktig god adventshelg! klemmer

SNILLPIKE♥ sa...

Kjempefin lyslenke i knallfine fargar. Har kjøpt meg ei eg òg tidlegare i haust, men har ikkje fått hengt den opp enno. Lyslenka mi er kvit då.

Den lampa e berre so herleg, har prøvd å overbevise Gj om at ei slik hadde vore fin over spisebordet, men foreløpig e han ikkje enig med meg.

Fin fredag til dåke, klem.

Lene sa...

Herlig, herlig, herlig! *smelt* Slik lampe står SÅ høyt på listen min. Nydelig blåfarge! Heldig du :)

Lyslenken var og fin. Vil ha sånn og! *ler* Vil ha alt jeg :)

SOLSAUM sa...

Berre lekkert alt saman!

God helg!

Solklem

Emilie Winberg sa...

Det blev väldans mysigt!

Bondekona sa...

Nydelige lys!
Kjempefint du har det.
:)

Signe sa...

Så koselig og julete, men veldig 'deg' :)

Og de siste naturfotoene jeg har tatt her oppe så har jeg bare satt på 'landskap' instillingen på kameraet mitt, ingen blits og latt kamera hvile på noe. Stativ er sikkert enda bedre. Det viktigste er at det er helt stille for når jeg tar bildet i skumringa så blir lukkertiden ganske lang.

Er nok ikke jeg som fotograf som kan ta æren altså, jeg bare bruker standardinstillingene til Canon og bor på en fin plass ;)

Klem og fin fredagsnatt til deg!
Signe

Sonja frå Sunnfjord sa...

Det er tydeleg at både lampen og lyskjeden fall i smak hos mange:) Eg må berre innrømme at eg heilt klart blir påvirka av alt det fine eg ser i mange av dei fargeglade bloggane...

Anonym sa...

Hei. Eg har nettopp sett denne fine bloggen din! Eg har og vore innom Lille Rips i Bergen og sett på lyslenkene. Etter å ha sett kor fint det var i vinduet ditt vurderer eg å gå innom å kjøpe..:) Likar også den blå lampen. Fargen er nydeleg:) Helsing Bente.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...