fredag 10. august 2012

Luftig bakst

 
   
Vi kosa oss med grove ciabatta til lunsj forrige lørdag.
Kjekt med slike oppskrifter som inneheld ingrediensar som eg vanlegvis har i huset.
Det er ikkje mykje arbeid med deiga, men den treng lang hevetid.
Om du hiv saman deiga i kveld, kan du nyte nysteikt ciabatta til frukost eller lunsj i morgon:)

Du finn oppskrifta her.
Eg brukte varmluft ved steikinga.


God helg til deg som er innom!





Last weekend I made ciabatta.
Easy baking, but the raising takes some time...
Happy weekend to you all!




6 kommentarer:

koralee sa...

Oh these look amazing...I have never made them. My daughter works in a bakery and is always bringing these ciabatta buns home but I am sure they are not as good as homemade right out of the oven! Joy. xoxo

Meta sa...

Oi,de ser gode ut. takk for at du la inn link til oppskriften. De må prøves.:=)

God helg! Klem, Meta

Duse Pasteller sa...

Takk for tipset!
Jeg er utrolig dårlig på gjærbakst, så da er det bra med sånne oppskrifter;)
Ser godt ut!
klem

Skjerstad sa...

Ingen ting er som fersk gjærbakst :)
Lang hevetid.. jeg må inn å sjekke oppskrifta.

God helg !

Randi sa...

Mmm, så gode ut!! Riktig god helg til deg og!

Astri sa...

Even more yumminess! I think I would like this with a cup of coffee and some gjetost. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...