Ja, no drikk eg ikkje kaffi, men kaffimat blir det lell:)
Nybakte syltetøyhorn og skillingsbollar.
Og dagens porsjon med Biola i finaste Mummikoppen.
I dag er horna fylt med bringebærsylte, men dei smakar også
veldig godt med eplesylte eller aprikosmarmelade.
Det er viktig at sylta er nokolunde fast, ellers renn den lett ut under steiking.
Eg har brukt denne oppskrifta, delt deiga i to, og det vart til 12 horn og ca 20 skillingsbollar.
I dag har eg ikkje spart på kaloriane, så det vart litt perlesukker på toppen:)
God søndag!
Something sweet for the Sunday coffee time.
Though, I don't drink coffee...
8 kommentarer:
Dei der var fristande du! Kanskje eg skal laga slike til neste sykafè i løo mi?
Håpar søndagen hos deg er like fin som her!
Marian
Mmm, desse såg gode ut. Alltid godt med gjærbakst.
Åhh, det ser jo bare sååå godt ut! :-)
Nam nam, så godt dette så ut!! Høres ut som en deilig søndag ;o)
så deilig..!! lukten av gjærbakst i huset er det beste som finnes!
virkelig nydelige høstfarger på bildet under, naturen er fantastisk!
Nammmmm dette såg veldig godt ut. Heimebaka med godt lukt i huset gjer susen.
Dyktig du er.
Så fin Mumi kopp! :-) sender du meg adressen din på Mail til meg? Du har vunnet giveaway! Du kan sende på: nilsenlene@hotmail.com
Herlig kopp! Fristende bakverk og flott duk! :)
Legg inn en kommentar